A huge collection of 3400+ free website templates www.JARtheme.COM WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Prvomajska 6, Zemun     Tel. 011 2190 294 Mob. 063 8140 420     fbNaša Facebook stranica     English School and Playschool
 • Male grupe

  Male grupe

 • Savremeni programi

  Savremeni programi

 • Interaktivni metod

  Interaktivni metod

 • Zabavne radionice

  Zabavne radionice

 • Aktivno učenje kroz igru i zabavne aktivnosti

  Aktivno učenje kroz igru i zabavne aktivnosti

 • Diplome

  Diplome

Playschool

Playschool

Smatramo da je optimalan period za početak organizovanog učenja stranog jezika 3 - 4g. Deca tog uzrasta mogu da se druže i igraju u grupi i tako neosetno uče strani jezik kroz igru, kao što uče i svoj maternji. Predškolska deca su naročito prijemčiva za učenje stranog jezika, jer u tom dobu veoma lako usvajaju nov zvuk stranih reči i reprodukuju ih bez greške uz pravilnu intonaciju i naglasak.
Funschool

Funschool

Od prvog razreda se polako upoznajemo sa engleskim alfabetom i počinjemo sa pisanjem i čitanjem. Osnovna aktivnost na času je i dalje igra i razgovor, ali sada aktivnosti uključuju sve 4 jezičke veštine – govor, slušanje (i razumevanje), čitanje i pisanje. Na svakom sledećem nivou postavljamo jezičke zadatke koji odgovaraju uzrastu i mogućnostima dece.
Teenschool

Teenschool

Đaci od 5. razreda rade po specijalizovanim udžbenicima koji će stimulisati interesovanje mladih za učenje. Tekstovi su zanimljivi i savremeni, a gramatika se prezentuje jasno, uz zabavna vežbanja. Česta testiranja omogućuju odličnu procenu rada i uspeha đaka. Pored zahtevnog gradiva, atmosfera na časovima je zabavna i prijatna. Aktivnosti na času su raznovrsne a komunikativni pristup je osnova svakog časa.
Cambridge ispiti - FCE

Cambridge ispiti - FCE

Naša škola organizuje pripreme za polaganje Cambridge ispita - FCE (First Certificate) i CAE (Advanced). Ovi sertifikati su kruna našeg rada jer ih priznaju škole, univerziteti i poslodavci i kod nas i svugde u svetu. First je prvi nivo koji se priznaje za zaposlenje i školovanje. Advanced je napredni nivo. Deca koja kontinuirano pohađaju kurseve od malih nogu mogu položiti ove ispite u uzrastu 15-18 godina.

facebook2

ULAŽITE U BUDUĆNOST SVOJE DECE !

U savremenom svetu znanje engleskog jezika spada u jednu od neophodnih vestina koju će vasa deca koristiti tokom celog svog života, bilo čime da se bave.

Roditelji, mislite unapred naš Early English Playschool program, tj.učenje jezika na ranom uzrastu ( već od 3.god), garantuje usvajanje pravilnog izgovora i vrhunsko znanje jezika u zrelom dobu.

Naš Funschool - program za školarce i Teenschool tinejdžerski programi korak po korak grade bogat rečnik, sposobnosti komunikacije i samopouzdanje kod dece i mladih.

learning must be fun

Info

● Škola engleskog jezika Bunny School specijalizovana je za rad sa DECOM I MLADIMA . Kod nas se engleski jezik uči kroz kvalitetan rad i najsavremeniju metodologiju . Savremeni pristup učenju jezika je u skladu sa našim uverenjima i principima rada, a to je da kvalitetan i ozbiljan rad podrazumeva časove koji su dinamični, interesantni i na kojima učenik aktivno učestvuje.

Na času koristimo britanske udžbenike, audio - video učila, računar, i mnoga druga didaktička sredstva, koja podstiču komunikaciju i aktivno korišćenje jezika od samog početka. Time se stiče dobar izgovor, primenljivo znanje i samopouzdanje u govoru.

● Naša osnovna ideja je da deca kontinuiranim učenjem od najmlađih dana, pa preko školskog uzrasta u periodu 16–18 godina dostignu nivo znanja B2 (Cambridge diploma - First Certificate in English). Taj nivo podrazumeva potpunu samostalnost u korišćenju jezika i prva je međunarodno priznata diploma koja se vrednuje pri zapošljavanju i studiranju u inostranstvu.

● Deca mogu početi sa učenjem u bilo kom uzrastu (poželjno je da to bude u predškolskom dobu) a programi prate njihov intelektualni i opšti psihofizički razvoj.

• Za decu od četvrtog do osmog razreda organizujemo radionice francuskog jezika. časovi se odvijaju jednom nedeljno po 60 minuta.

Organizacija škole za decu

● Nastava počinje u septembru. Programi za decu traju 9 meseci - tokom školske godine. Poštuju se raspusti i praznici po školskom kalendaru.

● Godišnji fond je 72 časa. Raspored je 2 x nedeljno po 1 čas od 50 minuta. To je jednako fondu od 80 standardnih časova godišnje.

● Prostor je namenski uređen. Učionice su savremeno opremljene, vedrih boja. Učenje u njima je prijatno i stimulativno.

● Profesori su stručni, posebno obučeni za rad sa decom i mladima, vedri i omiljeni

● Tokom školske godine pravimo brojne priredbe i žurke kojima obeležavamo praznike, rođendane i značajne datume

● Na kraju svake godine dajemo sertifikat – diplomu o postignutom nivou znanja.

U okviru godišnjeg programa organizujemo letnje i zimske škole engleskog jezika
( kampovi u prirodi). I tada učimo engleski, ali u opuštenoj atmosferi uz obilje zabavnih sadržaja i rekreativnih aktivnosti.

logo